Diskusná téma: Blog

Dátum 20.06.2013

Vložil Šiška

Titulok pár otázek

Dobrý den, děkuji také jako mnozí za tyto stránky. Mám s největší pravděpodobností také HIT. Snažím se vytvořit si nový jídelníček, ale jde mi to velmi ztuha. Zatím mi připadá velmi chudý, protože spousta potravin, které jsem běžně používala, jsou najednou pro mě závadné. Také jsem narazila na rozporuplné informace, co je a co není vhodné. Můžete mi poradit?
Chtěla bych se zeptat na následující potraviny: meloun vodní, meloun žlutý, pohanka, banány, hovězí a vepřové maso. Zařazujete je do svého jídelníčku? Proč používat spíš špaldovou mouku místo obyčejné pšeničné? A proč se sýrem Cottage opatrně ( myslela jsem, že patří mezi čerstvé a nezrající sýry )? A čím okyselit jídlo, když bych neměla jíst citron ani ocet?
Mám pocit, že bych si měla vařit sama a v podstatě každý den čerstvé jídlo. Jak to zvládáte časově?
Děkuji za jakékoliv zkušenosti a nebo mě můžete odkázat, kde si odpověď na podobnou otázku můžu najít.
pěkné dny!
Šiška

Späť na diskusiu