Kuracie mäsko tak trochu inak
05.12.2011 18:38Tento recept som zosmolila dokopy pri dnešných experimentoch. V prípade, že ste precitlivelý na niektorú z týchto potravín, buďte opatrní a zvážte či to budete variť. Stále podotýkam, ja zvládam môj deň s dvoma daosinmi a dvoma antihistaminikami, tak neručím za možné symptóny.
Potrebujete: kuracie prsia (od overeného mäsiara!!!), mrazený hrášok alebo iná zelenina podľa chuti, pohánka, zemiaky, olivový olej, ricotta cheese, koreniny (napr. bylinková soľ)
Ošúpete zemiaky a dáte ich variť na takých 10 minút, po takých 7 minútach varenia pridajte pohánku. A v tomto momente máte dve možnosti:
a) buď spravíte mäso so zeleninkou samotné a potom len zmiešate dokopy so zemiakmi
b) alebo počkáte kým sa dorobia zemiaky a potom tie isté zemiaky opražíte na olivovom oleji aj s mäsom (ale POZOR!! bez pohánky)
Napokon keď už je všetko hotové, dochutíte výtvor koreninami a ricotta syrom. Dobrú chuť!
———
SpäťDiskusná téma: Kuracie mäsko tak trochu inak
Neboli nájdené žiadne príspevky.