Kuracie mäsko tak trochu inak

05.12.2011 18:38

Tento recept som zosmolila dokopy pri dnešných experimentoch. V prípade, že ste precitlivelý na niektorú z týchto potravín, buďte opatrní a zvážte či to budete variť. Stále podotýkam, ja zvládam môj deň s dvoma daosinmi a dvoma antihistaminikami, tak neručím za možné symptóny.

 

Potrebujete: kuracie prsia (od overeného mäsiara!!!), mrazený hrášok alebo iná zelenina podľa chuti, pohánka, zemiaky, olivový olej, ricotta cheese, koreniny (napr. bylinková soľ)

Ošúpete zemiaky a dáte ich variť na takých 10 minút, po takých 7 minútach varenia pridajte pohánku. A v tomto momente máte dve možnosti:

a) buď spravíte mäso so zeleninkou samotné a potom len zmiešate dokopy so zemiakmi

b) alebo počkáte kým sa dorobia zemiaky a potom tie isté zemiaky opražíte na olivovom oleji aj s mäsom (ale POZOR!! bez pohánky)

 

Napokon keď už je všetko hotové, dochutíte výtvor koreninami a ricotta syrom. Dobrú chuť!

Späť

Diskusná téma: Kuracie mäsko tak trochu inak

Neboli nájdené žiadne príspevky.